HAHAHAHAHAHAHAahahahaha hihihihi, nu är det sent =P

Kommentera
Kopierar det här inlägget rakt av:

Gymnastikbak

28 november 2008, kl 11:04 Skrivet av En man
Den unga nygifta frun skulle från radion skriva av ett recept, men eftersom hon inte var så kunnig i att sköta radion så fick hon in två stationer samtidigt. Den ena hade recept på mat och den andra hade husmorsgymnastik. Hennes recept blev följande:
Höfterna fäst, tag en kopp vetemjöl på axeln. På tå häv och knäna böj samt vispa i denna ställning i en halv tesked gräddmjölk tills ni känner er
svag i knäna. Detta upprepas sex gånger. Andas därefter in en matsked bakpulver och ni känner
att det spänner i lungorna. Stå bredbent och pressa två stycken hårdkokta ägg genom munnen. Andas sakta ut och lägg smeten i handen.
Tag en stekpanna, vrid kroppen något åt vänster tills ni står mitt för satsbrädan. Lägg i en klick smör och tag sats. Låt plinten brynas i pannan och böj er bakåt så långt som möjligt. Finhacka elva mandlar medan ni gungar på riktigt ordentligt. Detta upprepas i omvänd ordning. Giv akt.
Lägg er raklång på golvet och rulla en äggula tills den kommer i kokning. Lyft pannan av elden
efter tio minuter och släpp den mot tårna, så att ni slappnar av ordentligt. Sätt högra handen på
skärbrädan, tag en köttyxa och slå till ordentligt över knogarna. Om ni kan - gör detsamma med höfterna. Sätt er själv på spisen och puttra i fem minuter. Andas lugnt och försiktigt. När ni känner er färdig, samla ihop resterna och ställ er i duschen. Om ni gjort allt rätt så har ni all anledlednig att känna er nöjd med tillvaron.